specialist!

Viswinkel in Moerdijk

Zoekt u een kwalitatief goede en betrouwbare viswinkel in Moerdijk? Dan moet u bij vishandel Koman zijn, dé visleverancier in Brabant, Limburg en Zuid-Holland! Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment aan verschillende soorten vis. Van schelp- en schaaldieren tot zoetwater- en Noordzeevis. Alles waar u zin in heeft, van in de zee tot op uw bord.

Viswinkel voor de horeca

Onze vishandel in de buurt van Dordrecht heeft een dagelijkse aanvoer van levende, verse en diepgevroren vis en visproducten vanuit de hele wereld. Ons koelwagenpark zorgt met een zesdaagse levering voor de beste service in de horeca. Bovendien vangt het eigen binnenvisserijbedrijf van onze viswinkel onder andere levende snoekbaars, verser kan niet! Wij fileren, portioneren en verpakken de vis volledig zelf en in onze eigen rokerij wordt zowel gekweekte als wilde paling verwerkt tot een topproduct. Zo zijn wij een betrouwbare visleverancier voor de horeca in Brabant, Zuid-Holland en Limburg.

Ons visassortiment

In onze viswinkel vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten vis. Ons visassortiment bestaat onder andere uit:

  • Schelpdieren, zoals mosselen en oesters;
  • Schaaldieren, zoals garnalen en kreeften;
  • Platvis, zoals tarbot en tong;
  • Noordzee vis, zoals kabeljauw en zeebaars;
  • Zoetwatervis, zoals forel en snoekbaars;
  • Atlantische vis, zoals haring en tonijn.

Daarnaast zijn wij ook leverancier van gerookte paling die we in onze eigen rokerij voor u klaarmaken

Wilt u meer weten of de mogelijkheden bespreken?

Wilt u meer weten over onze viswinkel of de mogelijkheden voor uw horecazaak bespreken? Lees alles over ons of stuur ons een e-mail voor meer informatie. Wij zijn ook telefonisch te bereiken om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. Zijn wij binnenkort uw visleverancier in Limburg, Brabant, Zuid-Holland, Utrecht of Gelderland?