Gerookte paling-leverancier in Brabant

Horeca- en particuliere verkoop

HACCP-gecertificeerd

SEG-gecertificeerde paling

Zoekt u een gerookte paling-leverancier voor uw horecazaak in de buurt van Tilburg in Brabant? Ga dan uw gerookte paling bestellen bij visgroothandel Koman in Moerdijk. Wij zijn gespecialiseerd in de vangst en verkoop van verschillende soorten vis en visproducten. Een deel van ons assortiment aan gerookte paling dat u kunt bestellen, bestaat uit eigen vangst en onze groothandel rookt de paling in eigen rokerij.

Een gerookte paling-leverancier met een eigen rokerij

Wij leveren vis en visproducten voor de horeca in Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Al sinds de jaren 70 zijn wij als groothandel gespecialiseerd als gerookte paling-leverancier. Voorheen was de vishandel enkel een (gerookte) paling-leverancier en ook vandaag de dag is deze vis nog een belangrijk onderdeel van ons veelzijdige assortiment. In onze vishandel voor de horeca streven we naar de beste kwaliteit en de gerookte paling die u bij ons kunt bestellen verwerken we in onze eigen rokerij tot een topproduct.

Foto van viswinkel Komanvis

Duurzaam gerookte paling-leverancier

Als palingliefhebbers vinden wij het belangrijk dat ook de volgende generatie gerookte paling kan bestellen. Daarom zorgen wij als groothandel in gerookte paling dat het kweken duurzaam verloopt. De meeste producten in onze visgroothandel hebben een MSC-keurmerk en als gerookte paling-leverancier kan deze vissoort natuurlijk niet achterblijven. Alle gerookte palingen die u bij ons kunt bestellen uit het veelzijdige visassortiment, zijn SEG-gecertificeerd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij NeVePaling en DUPAN, wat betekent dat per verkochte palingfilet een deel van de opbrengst naar deze duurzame doelen gaat.

Wat is het SEG-certificaat?

Het SEG-certificaat is het resultaat van een samenwerking op internationaal niveau tussen wetenschappers, natuurbeschermingsgroepen, adviseurs en de commerciële sector. Zij zetten zich in voor de paling in Europa. Wij vinden het als visleverancier in Brabant belangrijk om ons ook hiervoor in te zetten. In onze groothandel is de gerookte paling SEG-gecertificeerd, dit houdt in dat:

  • Onze palingfilets traceerbaar zijn,
  • De gerookte paling uit ons assortiment binnen het vangstquotum verkregen is,
  • De producten voldoen aan de eisen voor verantwoorde visserij.

Met de vangst van SEG-paling wordt sterfte en bijvangst sterk teruggebracht. De certificering geeft daarnaast aan dat onze groothandel in gerookte paling een volledige administratie van de vangst en handel heeft. Dat is pas verantwoorde gerookte paling die u voor uw horecazaak wilt bestellen!

Neem telefonisch contact op voor een bestelling in paling

Wilt u ons inschakelen als gerookte paling-leverancier voor uw restaurant? Neem contact met ons op om uw bestelling te plaatsen. U kunt ons ook telefonisch via 0168-412422 bereiken voor een directe bespreking. Wij kijken ernaar uit dat u binnenkort bij ons gerookte paling voor uw zaak komt bestellen!

Speciale horeca service

Dagelijkse aanvoer van levende en verse vis en diepgevroren visproducten vindt vanuit de hele wereld plaats. Het koelwagenpark zorgt met een zesdaagse levering voor de beste service. Bovendien vangt ons eigen binnenvisserijbedrijf o.a. levende snoekbaars. Verser kan niet!

Fileren, portioneren en verpakken van de vis gebeurt allemaal binnen het bedrijf. In onze eigen rokerij wordt zowel gekweekte, als "wilde" paling verwerkt tot een topproduct. Horecabedrijven mailen voor meer informatie met info@komanvis.nl

Meer weten?