Horeca visleverancier in Brabant

Horeca- en particuliere verkoop

HACCP-gecertificeerd

SEG-gecertificeerde paling

Bent u op zoek naar een duurzame horeca visleverancier voor uw restaurant in Brabant? Bekijk dan het veelzijdige assortiment van vishandel Koman in Moerdijk eens. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten vis uit alle wereldzeeën en eigen vangst. Veel van onze visproducten hebben ook nog eens het MSC-keurmerk!

Duurzame horeca visleverancier

Als visleverancier in Brabant vinden wij het belangrijk om uw horecazaak te voorzien van kwalitatief goede visproducten. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vissoorten, van schaal- en schelpdieren tot Noordzeevis en platvis, als horeca visleverancier hebben we het allemaal. Onze vis is afkomstig uit alle wereldzeeën en een deel van het assortiment is eigen vangst. Ook bewerken wij veel van onze visproducten zelf. Zo leveren wij de gerookte paling uit eigen rokerij.

Foto van viswinkel Komanvis

Wat is het MSC-keurmerk?

Het duurzame MSC-keurmerk toont aan dat de vis of het visproduct dat u koopt gevangen is door middel van duurzame visserij. Het keurmerk is door Milieu Centraal beoordeeld als een top tien keurmerk. Als visgroothandel voor de horeca zetten wij op een rijtje wat dit keurmerk precies betekent:

  • De vis is wild gevangen;
  • De vis komt uit de duurzame visserij;
  • Het is te achterhalen waar de vis vandaan komt.

De meeste vissoorten in ons ruime assortiment beschikken over het MSC-keurmerk, waardoor u zorgeloos de vis in uw restaurant kunt serveren.

Neem contact op voor een bestelling bij uw restaurant

Wilt u een duurzame visleverancier voor uw restaurant of andere horecazaak? Neem contact met ons op een bestelling voor uw horecazaak te plaatsen. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 0168-412422, zodat we u meteen kunnen helpen. Zijn wij binnenkort de duurzame horeca visleverancier bij uw restaurant?

Speciale horeca service

Dagelijkse aanvoer van levende en verse vis en diepgevroren visproducten vindt vanuit de hele wereld plaats. Het koelwagenpark zorgt met een zesdaagse levering voor de beste service. Bovendien vangt ons eigen binnenvisserijbedrijf o.a. levende snoekbaars. Verser kan niet!

Fileren, portioneren en verpakken van de vis gebeurt allemaal binnen het bedrijf. In onze eigen rokerij wordt zowel gekweekte, als "wilde" paling verwerkt tot een topproduct. Horecabedrijven mailen voor meer informatie met info@komanvis.nl

Meer weten?