Vishandel in de buurt van Dordrecht

Horeca- en particuliere verkoop

HACCP-gecertificeerd

SEG-gecertificeerde paling

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare vishandel in de buurt van Dordrecht, is visgroothandel Koman in Moerdijk de partij voor u. Met ons ruime assortiment aan verschillende soorten vis zijn wij dé visleverancier in Zuid-Holland. Wij leveren zowel vis uit wereldzeeën als gekweekte vis. Zo bepaalt u als klant zelf waar de voorkeur naar uit gaat!

Bezoek onze vishandel nabij Dordrecht

Naast onze service als viswinkel is onze visgroothandel ook gespecialiseerd als leverancier voor de horeca. Niet alleen als horecaondernemer in Zuid-Holland kunt u bij ons terecht, wij zijn ook visleverancier in Limburg en in Brabant. In ons assortiment aan vis zijn zowel vissoorten uit wereldzeeën als gekweekte vissoorten te vinden. Ook is een deel van het assortiment in onze vishandel afkomstig uit eigen vangst, bijvoorbeeld:

  • Snoekbaars
  • Brasem
  • Voorn
  • Winde
  • Roofblei

Vooral de snoekbaars uit onze vishandel is populair als delicatesse in veel restaurants. Vissen is niet het enige dat wij als visleverancier zelf doen, zo roken wij bijvoorbeeld ook zelf paling in onze eigen rokerij.

Foto van viswinkel Komanvis

Visgroothandel voor de horeca

Met onze kwaliteit, service en scherpe prijzen zijn wij gespecialiseerd als visgroothandel voor de horeca. Onze vishandel heeft een dagelijkse aanvoer van zowel diepvries als verse visproducten uit de hele wereld. Met een zesdaagse levering zorgt ons koelwagenpark ervoor dat u de beste service voor uw horecazaak krijgt. Jaren geleden lag bij ons de handel op paling en als visleverancier leveren wij nog steeds paling in Zuid-Holland en andere provincies. In de loop der jaren is ons assortiment uitgebreid, waardoor u voor bijna elke vissoort bij ons terecht kunt.

Neem contact met ons op voor leveringen bij uw zaak

Wilt u een bestelling plaatsen voor het leveren van diverse vissoorten voor uw horecazaak? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. U bereikt onze visgroothandel ook telefonisch via 0168-412422. Wij kijken ernaar uit om binnenkort de visleverancier van uw restaurant te zijn!

Speciale horeca service

Dagelijkse aanvoer van levende en verse vis en diepgevroren visproducten vindt vanuit de hele wereld plaats. Het koelwagenpark zorgt met een zesdaagse levering voor de beste service. Bovendien vangt ons eigen binnenvisserijbedrijf o.a. levende snoekbaars. Verser kan niet!

Fileren, portioneren en verpakken van de vis gebeurt allemaal binnen het bedrijf. In onze eigen rokerij wordt zowel gekweekte, als "wilde" paling verwerkt tot een topproduct. Horecabedrijven mailen voor meer informatie met info@komanvis.nl

Meer weten?