Visleverancier in de omgeving van Limburg

Horeca- en particuliere verkoop

HACCP-gecertificeerd

SEG-gecertificeerde paling

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede en betrouwbare visleverancier voor uw horecazaak in Limburg? Dan is visgroothandel Koman in Moerdijk een uitstekende partij. Naast onze viswinkel zijn wij gespecialiseerd in service voor de horeca. Als vishandel zorgen wij voor de beste kwaliteit in vis en visproducten!

Wij zijn de visleverancier voor uw restaurant in Limburg

Als visleverancier voor de horeca vinden wij het belangrijk dat u als klant tevreden bent over de vis die u in huis haalt voor uw gasten. Wij zorgen hier niet alleen voor door een ruim assortiment aan verschillende soorten vis aan te bieden, maar ook door ervoor te zorgen dat onze vis maar liefst zes dagen in de week bij u bezorgd kan worden. Zo bent u altijd voorzien van dagverse vis. De kwaliteit van onze vis mag natuurlijk niet onderdoen aan onze service en daarom bestaat een deel van ons assortiment uit eigen vangst en leveren wij zelfs verse paling in Limburg.

Foto van viswinkel Komanvis

Een greep uit ons ruime assortiment

Het assortiment van onze visgroothandel bestaat uit meerdere categorieën. Als visleverancier bieden wij:

  • Noordzeevis
  • Atlantische vis
  • Zoetwatervis
  • Platvis
  • Schaaldieren
  • Schelpdieren

Zoals u kunt zien hebben wij dus genoeg keuze voor uw restaurant!

Neem contact met ons op voor de bestelling van uw horecazaak

Niet alleen in Limburg, maar ook in Brabant leveren wij vis. Wilt u een bestelling plaatsen bij onze visleverancier? Wij zijn telefonisch via 0168-412422 te bereiken om de mogelijkheden voor uw horecazaak te bespreken. Of neem contact met ons op via de contactpagina of ons e-mailadres.

Speciale horeca service

Dagelijkse aanvoer van levende en verse vis en diepgevroren visproducten vindt vanuit de hele wereld plaats. Het koelwagenpark zorgt met een zesdaagse levering voor de beste service. Bovendien vangt ons eigen binnenvisserijbedrijf o.a. levende snoekbaars. Verser kan niet!

Fileren, portioneren en verpakken van de vis gebeurt allemaal binnen het bedrijf. In onze eigen rokerij wordt zowel gekweekte, als "wilde" paling verwerkt tot een topproduct. Horecabedrijven mailen voor meer informatie met info@komanvis.nl

Meer weten?